SANABANA ADVIES 

gallery/sb zwart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanabana betekent voor jou en voor mij. Wij leveren alleen diensten en services die voor ons beiden goed moeten zijn. Van daar is onze naam Sanabana.

SAMENWERKENDE PARTNERS / SPECIALISTEN

Om je beter te helpen en complete diensten te bieden, werken wij twee andere specialistische bureaus samen. Hieronder stelt ons team zich voor:

Sanabana / Aydin Kadir Demir 

 

 

 

 

 

AGHypotheken / Aram Garibian

 

 

 

 

 

CvK Accountancy / Charony van Keulen

Over Sanabana

gallery/geld 2
gallery/aydin kop
gallery/foto-cvk
gallery/aram-239x300

Ik ben Aydin Demir, de oprichter van Sanabana; in Turkije geboren, heb in Ankara (bouwkunde) gestudeerd en ben mts-docent geweest. Ik woon ruim 30 jaar met plezier in Nederland. En heb jarenlang bij de Rijksoverheid en grote organisaties onder andere als P&C-adviseur gewerkt. In 2013 ben ik voor mijzelf begonnen. Mijn missie met Sanabana is: het bijstaan van MKB’s (en particulieren), zodat zij zonder financieel problemen en gelukkiger leven. Turkse ondernemers die hun best doen te kunnen bestaan, maar vaak worstelen met allerlei financiele problemen, krijgen van mij extra aandacht. Ik wil hen helpen om hun financiële zaken op orde te krijgen en rendabeler te ondernemen... 

 

Met het maatschappelijk verantwoord ondernemen, bijdragen aan de samenleving en betere wereld, voel ik mij nauw verbonden…

Mijn naam is Aram Garibian en ik ben al 17 jaar werkzaam in het vak. Ik vind het fantastisch om mijn klanten te voorzien van goed advies. Advies is geen momentopname maar een continu proces, waarbij een verantwoorde en financieel zekere toekomst centraal staat. Daarom sta ik voor klanttevredenheid, duidelijkheid en transparantie.

 

Ik adviseer, u beslist. Mijn nadruk ligt op een persoonlijke en professionele aanpak, waarbij de belangen van de klant voorop worden gesteld. Elke situatie staat op zich, vandaar dat een persoonlijk financieel advies het uitgangspunt moet zijn van de uiteindelijke productkeuze.

Ons in Stolwijk (middenin de groene Krimpenerwaard) gevestigde AA-gecertificeerde adviesbureau op het gebied van accountancy, administratie en belastingen, is weliswaar nog jong, maar kan desondanks bogen op ruime ervaring, in de loop der jaren opgedaan
bij grote (Deloitte) en middelgrote accountantskantoren. Wij richten ons op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Onze aanpak: modern, laagdrempelig, innovatief én renderend. Ideaal dus voor mensen die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen en prijs stellen op een pro-actieve accountant die niet alleen de nieuwste ontwikkelingen op haar vakgebied volgt, maar er ook in slaagt om voortdurend slimme oplossingen te bedenken. Het resultaat: u ontvangt maatwerkadvisering en betaalt minder belasting. Uiteraard doen we dat binnen de kaders van de wet- en regelgeving en altijd in overleg met u. Ons doel: maximaal rendement behalen voor onze relaties. Voor u dus! Of dat lukt? Altijd!

WAAROM SANABANA? 
Ons team bestaat uit professionels, hebben ruime financiele kennis en ervaring in huis en is zeer behulpzaam.

Wij zien onze klanten als mensen, die met aandacht gehoord en geholpen moeten worden.

Onze diensten zijn nuttig, praktisch en gericht op structurele oplossingen en tevens betaalbaar. 

Wij zijn informeel, bicultureel, spreken dezelfde talen en vaak direct/makkelijk bereikbaar.
Klanten kunnen bij ons hun vragen/problemen zonder enige drempel voorleggen.
Wij kennen (bijna) geen problemen die niet opgelost kunnen worden.